Filtering

General discussion and questions about project risk management and risk analysis software RiskyProject. Includes discussion on how to perform efficient project risk analysis using our software.

Moderator: Intaver Support

Post Reply
Hato
Posts: 19
Joined: Tue Jun 01, 2010 5:34 am
Location: US
Contact:

Filtering

Post by Hato » Wed Oct 27, 2010 8:05 am

In Project I can filter my tasks based on data (resources etc) and makes things very easy when you have to do a mass edit. Can you do this in RiskyProject as I can not find it command in any of the menus>
Project manager

Intaver Support
Posts: 823
Joined: Wed Nov 09, 2005 9:55 am

Filtering

Post by Intaver Support » Wed Oct 27, 2010 8:09 am

RiskyProject currently does not support filtering of this type. As the focus of the application is risk analysis and management. Filtering of risk properties in the risk register is the only filtering currently in RiskyProject.

Intaver Support
Intaver Support Team
Intaver Institute Inc.
Home of Project Risk Management and Project Risk Analysis software RiskyProject
www.intaver.com

Post Reply